Bestellen

 

Levertijden

Wanneer de betaling van jouw bestelling binnen is, zullen wij jouw bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang jij van ons een e-mail daarover. 

Voor producten die gepersonaliseerd zijn, zullen wij streven om binnen 5 werkdagen de bestelling te versturen. Dit omdat deze producten niet op voorraad zijn en nog gemaakt/geproduceerd moeten worden.

Wij doen ons best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar dit zal niet altijd haalbaar zijn. StudioSoof is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

 

Bestelling afhalen op DHL servicepunt

Het is mogelijk om jouw pakketpost naar een DHL servicepunt te sturen. Op de website van DHL kun jij jouw dichtstbijzijnde afhaalpunt bekijken. Bij de opmerkingen tijdens het bestelproces kun jij aangeven op welk afhaalpunt jij jouw bestelling wilt ophalen, wij sturen jouw pakket dan direct naar het betreffende afhaalpunt.

 

Verzendkosten

 

Verzendkosten binnen Nederland

Onze verzendkosten binnen Nederland zijn standaard €1,95. 

De meeste bestellingen worden per brievenbuspost verstuurd met PostNL. Je hoeft dus niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Mocht jouw bestelling niet door de brievenbus passen, dan wordt deze verstuurd per pakketpost met DHL. De verzendkosten voor pakketpost zijn €5,95. Nadat jouw bestelling is verzonden, ontvang jij een Track&Trace code van DHL zodat jij jouw bestelling online kunt volgen via Track&Trace.

 

Betalen

 

Betalen & betalingsmethodes

 

Vooruitbetaling

Bij het doen van een bestelling via vooruitbetaling moet handmatig het bedrag overgemaakt worden naar de rekening van StudioSoof. Het rekeningnummer staat vermeld in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je een bestelling hebt geplaatst. Zodra het geld op de rekening van StudioSoof is ontvangen, zal de bestelling naar je toegestuurd worden.

 

 

Het verschuldigde bedrag van jouw bestelling maak jij vooraf over op het rekeningnummer van StudioSoof:

Naam rekeninghouder: S.A. de Bruin

IBAN: NL09 RABO 324485059

 

Vermeld het ordernummer bij het overmaken. Deze informatie ontvang jij automatisch per e-mail als jij een bestelling hebt geplaatst. Zodra het geld is ontvangen, zal de bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden. Het totaalbedrag dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden. Bestellingen die niet binnen 7 dagen zijn betaald, komen te vervallen.

 

Betalen bij afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Leiden. Er zal via de mail een afspraak met je gemaakt worden voor het ophalen van de bestelling. Wel moet de bestelling binnen 7 dagen worden opgehaald én cash worden betaald aan de deur. 

 

Retourneren

Ben jij toch niet tevreden over jij product? Dan kun jij het product altijd retourneren. Retourneren is alleen mogelijk wanneer het product ongebruikt in de originele verpakking zit. Indien jij een product wilt retourneren, laat ons dat van te voren weten via het contactformulier.

 

Vermeldt in het contactformulier welke producten jij wilt retourneren, het ordernummer, jouw naam en adresgegevens, en het bankrekeningnummer waar wij het bedrag op retour mogen boeken. De producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wanneer wij de producten retour hebben ontvangen, ontvang jij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op jouw bankrekening. 

 

Algemene voorwaarden

 

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Beschadiging

StudioSoof is niet aansprakelijk voor het verlies en/of de beschadiging van producten tijdens de verzending. 

 

Garantie

StudioSoof garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten. Uitzonderingen kunnen zijn verschil in kleur. Al onze producten zijn handgemaakt en deze producten zijn niet exact identiek. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normaal gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant, vallen niet onder de garantie. 

 

Privacy

StudioSoof respecteert jouw privacy. StudioSoof gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid worden aan derden. 

 

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door StudioSoof.

 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Op de foto’s en ontwerpen van de sieraden rust copyright. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van foto’s en ontwerpen is niet toegestaan, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door StudioSoof. 

 

Privacybeleid

 

StudioSoof hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

 

Wanneer jij je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we jou om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van StudioSoof of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

Wanneer jij e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij jou naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van StudioSoof of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij wij van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens:

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind jij echter altijd de meest recente versie. Als wij wijzigingen aanbrengen in het privacybeleid, dan brengen wij jou daarvan per e-mail op de hoogte of vermelden wij dit op de website.

 

 laatst gewijzigd 25 oktober 2018

  INSTAGRAM

Contact