Levertijden

Wanneer de betaling van jouw bestelling binnen is, zullen wij jouw bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang jij van ons een e-mail daarover. 

Voor producten die worden gemaakt met een persoonlijke tekst, zullen wij ernaar streven binnen 5 werkdagen het pakketje te versturen. Dit is omdat sommige producten een langere droogtijd nodig hebben.

Wij doen ons best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar dit zal niet altijd haalbaar zijn. StudioSoof is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

 

Verzendkosten

 

Brievenbuspost

De verzendkosten voor brievenbuspost worden gebaseerd op het gewicht van de bestelling. Je hoeft voor brievenbuspost niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. 

 

0 gram - 20 gram: €1,20

20gram - 50 gram: €2,00

50 gram - 100 gram: €3,00

100 gram - 350 gram: €3,80

350 gram of meer: €4,40

 

Pakketpost

Mocht jouw bestelling niet door de brievenbus passen, dan wordt deze verstuurd door DHL. De verzendkosten hiervoor zijn standaard €5,95. De bestelling wordt dan verzonden naar een DHL pakketpunt bij jou in de buurt. Als het pakket is afgeleverd bij dit punt, dan ontvang je een mail met het adres van het DHL pakketpunt waar jij jouw bestelling kunt afhalen.

 

Betalen

 

Betalen & betalingsmethodes

 

Vooruitbetaling

Als er wordt gekozen om het bedrag vooruit te betalen dan kan is het de bedoeling dat het bedrag handmatig over wordt gemaakt naar de rekening van StudioSoof.

 

Het verschuldigde bedrag van jouw bestelling maak jij vooraf over op het rekeningnummer van StudioSoof:

Naam rekeninghouder: S. A. de Bruin

IBAN: NL09RABO0324485069

 

Vermeld het ordernummer bij het overmaken. Deze informatie ontvang jij automatisch per e-mail als jij een bestelling hebt geplaatst. Zodra het geld is ontvangen, zal de bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden. Het totaalbedrag dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden. Bestellingen die niet binnen 7 dagen zijn betaald, komen te vervallen.

 

Betalen bij afhalen

 

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Leiden. Er zal contact worden opgenomen om een afspraak te maken.. Wel moet de bestelling binnen 7 dagen worden opgehaald. Betaling kan zowel contant als pinnen.

 

Retourneren

 

Retourneren

Ben jij toch niet tevreden over jij product? Dan kun jij het product altijd retourneren. Retourneren is alleen mogelijk wanneer het product ongebruikt in de originele verpakking zit. Indien jij een product wilt retourneren, laat ons dat van te voren weten via het contactformulier.

 

 

Vermeldt in het contactformulier welke producten jij wilt retourneren, het ordernummer, jouw naam en adresgegevens, en het bankrekeningnummer waar wij het bedrag op retour mogen boeken. De producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wanneer wij de producten retour hebben ontvangen, ontvang jij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op jouw bankrekening. 

 

  INSTAGRAM

Contact